مروری بر رزومه ماکان آریا پارسا

دکتر ماکان آریا پارسا متولد 29 فرودین سال 1365 خورشیدی به عنوان یکی از کارآفرینان و مدیران مطرح و بنام ایرانی شناخته شده است. ماکان آریا پارسا با تکیه بر دانش و علمی که در دانشگاه های مطرح ایران و جهان آموخته در عرصه های گوناگون که در ادامه این مطلب هریک را معرفی می کنیم به موفقیت های قابل توجهی دست یافته است. شاید برایتان سوال پیش بیاید که ماکان آریا پارسا چگونه توانسته است به این حجم از موفقیت های پی در پی برسد.

رزومه ماکان آریا پارسا نشان می دهد که این فرد بدون هیچ رابطه و دادن بودجه ای موفق شده مدیریت چندین بیزنس و شرکت مهم در ایران را برعهده بگیرد و در این راه موفقیت های بی شماری را کسب کند. در ادامه این مطلب ضمن آشنا شدن با رزومه دکتر ماکان آریا پارسا برخی از دستاوردها و کارهای مهم این کارآفرین موفق ایرانی را به شما معرفی می کنیم.

ماکان آریا پارسا آموزش

ماکان آریا پارسا کیست؟

دکتر ماکان آریا پارسا جوان 35 ساله ای است که در حال حاضر مدیریت چندین مجموعه را برعهده دارد. آقای آریا پارسا دارنده دکترای کارآفرینی از دانشگاه آراد اسلامی و کارشناسی مدیریت MBA از دانشگاه اشتنبایس آلمان و امیر کبیر تهران و کارشناسی مهندسی صنایع است.

سوابق تحصیلی و آموزشی ماکان آریا پارسا

ماکان آریا پارساس دارای سوابق تحصیلی و آموزشی متعدد است که در زیر آنها را معرفی کردیم.

توانمندی ها و مهارت های فردی ماکان آریا پارسا

دکتر ماکان آریا پارسا دارای مهارت ها و توانایی ها زیادی در زمینه های گوناگونی است که در زیر به اصلی ترین آنها اشاره خواهیم کرد.

همایش ها و سمینارهای خارجی حضور یافته

دکتر ماکان آریا پارسا تاکنون در همایش ها، سمینارها و کنفرانس های بین المللی و داخلی زیادی شرکت کرده است. مهم ترین سمینارها و همایش های بین المللی که دکتر ماکان آریا پارسا در آنها شرکت کرده به شرح زیر هستند:

 

بیزنس ها و مشاغل راه اندازی شده ماکان آریا پارسا

ماکان آریا پارسا از سال 1388 که به صورت جدی و فعال وارد حوزه کارآفرینی و راه اندازی بیزنس ها شده است توانست مشاغل و کسب و کارهای زیادی را را اندازی کند.

سابقه پژوهشی و تحقیقاتی ماکان آریا پارسا

با نگاهی به سابقه پژوهشی ماکان آریا پارسا هم می بینیم این مدیر جوان فعالیت های مختلف و برجسته پژوهشی و تحقیقاتی در روزمه خود دارد. مهم ترین موارد آن ها را در زیر می بینید:

نقش E-learning در کارآفرینی

شناسایی و رتبه بندی موانع کارآفرینی در ایران با رویکرد اقتصاد مقاومتی

برچسب ها :

نظرات و دیدگاه ها